Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple
Hjem > En dobbelt-solokoncert med Signe Svendsen & Mathilde Falch Ørstedspavillonen d. 12. 12. kl. 20. 

 
Klik her hvis du ønsker at modtage Musikforeningens nyhedsbrev

En dobbelt-solokoncert med Signe Svendsen & Mathilde Falch Ørstedspavillonen d. 12. 12. kl. 20. 

Spisning før koncert fra kl. 17:30: Gammeldags flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og sovs fra ”Restaurant Havneblik” i Bagenkop.

Sidste frist for bestilling af menu mandag d. 9. 12.

 

Musikbillet 195 inkl. gebyr.

Mad- og Musikbillet 295 inkl. gebyr.

Unummererede siddepladser.

Billetter www.nembillet.dk eller i Telegramhallen Rudkøbing (overfor Superbrugsen)

 

Signe Svendsen og Mathilde Falch er gået sammen om at lave tre eksklusive koncerter i december, hvor publikum får mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold.

Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange.  Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.

 

Signe Svendsen:

Signe Svendsen har med, 10 landsdækkende turnèer, tre studiealbums, et live-album og især singlen ”Strejfer” etableret sig som en særegen, underholdende og vedkommende sangskriver på den danske musikscene.

Med klare poetiske tekster beskriver hun sin samtid, sin generation og kærlighedens forviklinger i et musikalsk univers, der bevæger sig i grænselandet mellem pop, singer-songwriter, og nordic roots.

Hun udgav sit tredje studiealbum, i foråret 2016 / Bear Records og har lovet at tage en håndfuld af de helt nye sange med til denne koncert.

Om det at spille solo, sir hun:

”Man har helt klart en anden pagt med publikum, når man spiller solo. Vi er ligesom sammen om det hele, – publikum og jeg. De ved godt de skal opleve noget på nært hold og de er i høj grad med til at bære det igennem”.

Hør musiknummer med Signe her: 

https://www.youtube.com/watch?v=0qOiBZ4lM3A 

Mere om Signe på www.signesvendsen.dk   

 

Mathilde Falch:

Mathilde Falch skriver nærværende, personlige og catchy rocksange på dansk.

Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009 har hun tourneret Danmark rundt. Sammen med sit band, som duo og soloartist og har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder. I 2017 udgav Mathilde sit 4. album “Som Børn På Ny”, der har modtaget fantastiske anmeldelser. Som altid udgiver Mathilde sin musik selv på sit lille indie pladeselskab “Just For The Record”.

Med sange om relationer, afhængighed, massemennesket, kærlighed, tilgivelse og savn viser 28-årige Mathilde Falch at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Og med sig en kærlighed, der er større til rock end til pop er hun stadig en sjælden fugl i sin generation.

Hør Musiknummer med Mathilde og Signe i skøn duet her på Mathildes nummer "Tiden", som du kan opleve d. 12. 12.: 

https://www.dropbox.com/sh/jhah15a4ji9avh9/AABXWAJk853PyMBMoko5MRHIa/Videoer%20%26%20PR%20Pix?dl=0&preview=Video+07-12-2018+18.51.46.mov&subfolder_nav_tracking=1 

Mere om Mathilde på www.mathildefalch.dk 

 

Arrangør Rudkøbing Musikforening i samarbejde med Foreningen Ørstedspavillonen. 

 

 

Rudkøbing Musikforening