Hjem > Medlemskab.

Medlemskab.

Du kan blive medlem af Rudkøbing Musikforening og dermed støtte Rudkøbing Musikforening og dig selv for 100 kr. om året.
Medlemmer får nemlig 20% på deres betalte koncertbilletter når de møder op til en koncert.
Opkrævningen af medlemskontingenter sker en gang årligt i februar måned. Melder du dig derfor ind i Rudkøbing Musikforening senere eller sidst på året vil dit første kontingent være gradueret i forhold til tidspunktet for indmeldelsen.
Skriv en mail til kimbach10@gmail.com eller ring på tlf.: 39 62 16 87 for medlemskab og få din pris for første medlemskontingent.

Er du allerede medlem men har glemt at betale dit kontingent overføes kontingentbetalingen gennem Nordea Bank på kontonummer 0825- 8251707287. Husk at skrive dit navn og medlemsnummer (står på dit medlemskort) i skrivefeltet meddelelser til modtager.
Der er ingen reduktioner i medlemskontingentet for tidligere medlemmer!