Julefrokostkoncert med Hvide Løgne på Ørstedspavillonen fredag d. 7. 12. 2018 kl. 19- 01.

Klik her hvis du nsker at modtage Musikforeningens nyhedsbrev

Kom kl. 19 og hold din julefrokost med kolleger eller venner. Medbring eventuelt selv din menu eller bestil menuen gennem Rudkøbing Musikforening. Menuen kommer fra Bagenkop Kro og annonceres her på hjemmesiden. Koncerten starter kl. 21:30. Drikkevarer købes i baren.

Tag med tilbage til 80erne og 90erne og få de bedste danske hits og klassikere serveret live fra navne som Halberg/Larsen, Tøsedrengene, Dodo and the Dodos, Sneakers, Ray Dee Ohh, Anne Linnet, Lis Sørensen, Rocazino, Sanne, News, One Two, Danser med Drenge, Dieter mit Lieder, Danseorkesteret og mange flere.

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, leveret til din fest af rutinerede og professionelle musikere med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er-scene.

HVIDE LØGNE har spillet over 100 koncerter i landet og spillet alt fra festivaler, byfester, haller, firmaarrangementer og på danske spillesteder. HVIDE LØGNE har bl.a. lavet en fest her: Skanderborg Festival, Rock I Holstebro, Ringsted Festival, Næstved Festuge, Open Air i Korsør, Sundsøre Rock Festival, Kalundborg Rocker, Dragør Musikfest, DGI huset Vejle, Vershuset Næstved, Slangeruphallen, Stenlillehallen, Frederikssundhallen, Skibby hallen, Saga (vejle) Maribo rock + m.m.

Hør Hvide Løgne her: http://www.mundtproduction.dk/home/coverbands/hvide-loegne/

Hvide Løgne er:

* Andesteg

* Ris a la mande

* Ost og kiks

Musikbillet 210 inkl. gebyr. Mad- og Musikbillet 459 kr. inklusiv gebyr.

Billetsalg på Nembillet  www.nembillet.dk samt i Telegramhallen Rudkøbing, Østergade 52, 5900 Rudkøbing (overfor Superbrugsen).